Markten

Markten

Gasbedrijven

Atrel ontwerpt en bouwt meet- en regelstations voor gasdistributiebedrijven en grote gasverbruikers. Van kleine meteropstelling tot multi-stream stations, compleet met gebouw. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische expertise kunnen we kostenefficiency combineren met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Atrel levert gasstations zo veel mogelijk geprefabriceerd op een frame, waardoor de werkzaamheden op de bouwplaats tot een minimum worden beperkt.

Ingenieursbureaus

Atrel is voor gerenommeerde ingenieursbureaus een betrouwbare partner voor de hoogspecialistische ontwikkeling en uitvoering van gassystemen. Ongeacht de locatie of toepassing: niet alleen aan land maar ook voor de offshore-industrie en scheepvaart, zoals gassystemen op FPSO’s, LNG carriers of andere marinetoepassingen. Dit kunnen schepen zijn waar gasmotoren zijn geïnstalleerd voor de indirecte aandrijving van het schip en energievoorziening aan boord.

Industrie

Voor de industrie levert Atrel onder meer gasstraten voor warmteproductie, procesbranders, gasmotoren en gasturbines en gasconditioneringsinstallaties zoals filtering en gas/vloeistofafscheiding voor bijvoorbeeld heating, drukregeling en gashoeveelheidsmeting. Opdrachtgevers zijn industriële bedrijven waaronder grootverbruikers van energie maar ook energieleveranciers voor warmteopwekking.

Bekijk onze shopNeem contact op!